ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ AUTOCAD ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πού απευθύνονται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται Αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές, σχεδιαστές, κ.λ.π. και γενικότερα για όσους σχεδιάζουν τεχνικό σχέδιο.
Διάρκεια Σεμιναρίου
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 35 ώρες
Τι είναι το Autocad
AutoCAD 2010 splashΤο AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με νέα εργαλεία και δυνατότητες για σχεδιασμό σε δύο ή τρεις διαστάσεις και ακόμα πιο εύκολο φωτορεαλισμό αλλά πάντα συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις βοηθάει ακόμη περισσότερο τον χρήστη στην διεκπεραίωση της δουλειάς του.
Με το AutoCAD η αξία των παραγόμενων σχεδίων μεγιστοποιείται.
Η επεξεργασία, η διαμόρφωση, η κοινοποίηση των σχεδίων γίνεται πλέον σε πραγματικό χρόνο εύκολα, γρήγορα και πάντα με τη γνωστή ακρίβεια του AutoCAD.
Μέσα από το Internet ή κάποιο τοπικό δίκτυο ολόκληρη η ομάδα μελέτης μοιράζεται τις εργασίες, επιταχύνοντας έτσι την ολοκλήρωση του έργου.

 

 

 

 


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ PHOTOSHOP ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πού απευθύνονται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται στον γραφίστα, στον επαγγελματία φωτογράφο, τον εργαζόμενο στις εκδόσεις (DTP), στον κατασκευαστή ιστοσελίδων, αλλά και στον ερασιτέχνη φωτογράφο
Διάρκεια Σεμιναρίου
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 25 ώρες
Τι είναι το Photoshop
AdobePhotoshopCS4ExtendedΤο πρόγραμμα PhotoShop της εταιρείας Adobe είναι ένα πολύ δυνατό και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, με το οποίο μπορούμε να επεξεργαστούμε φωτογραφικές εικόνες που έχουμε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας και περιέχει βασικά δύο ομάδες εργαλείων, μια για ζωγραφική και μια για επεξεργασία εικόνας.
Όταν επεξεργαζόμαστε μια εικόνα στο PhotoShop, μπορούμε να την οξύνουμε (sharpen) για να διορθώσουμε την εστίασή της, να θολώσουμε το φόντο της, να αλλάξουμε τη φωτεινότητα και την αντίθεσή της ή και να αντικαταστήσουμε ένα χρώμα μ’ ένα άλλο. Μπορούμε ακόμη να αποσπάσουμε ένα κομμάτι από μια εικόνα και να το αντιγράψουμε, να του αλλάξουμε μέγεθος και γενικά να κάνουμε πάνω του ό,τι επεξεργασία θέλουμε.

 

 

 

 

 


 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ COREL DRAW ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Πού απευθύνονται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε γραφίστες, διαφημιστές ή εργαζόμενους σε εκδοτικές εταιρίες.
Διάρκεια Σεμιναρίου
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 25 ώρες
Τι είναι το CorelDRAW
coreldrawx4logoΤο CorelDRAW είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα γραφικής σχεδίασης που χρησιμοποιεί έναν σχεδόν ατελείωτο συνδυασμό εργαλείων και εφέ. Περιέχει ακόμη βοηθητικά προγράμματα, όπως τα Corel PHOTO-PAINT, CorelSCAN και CorelDREAM 3-D, για επιπλέον δυνατότητες.
Το CorelDRAW είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο σε διανύσματα, δηλ. δημιουργεί και χειρίζεται τις εικόνες σαν μαθηματικά διανύσματα (vectors), αντίθετα με τα περισσότερα σχεδιαστικά προγράμματα που είναι bitmap, δηλ. ορίζουν τις εικόνες σαν μεγάλες λίστες από τελείες, που ονομάζονται εικονοστοιχεία (pixels). Τέτοια προγράμματα είναι το Photoshop, το Photo-Paint κ.ά.
Τα αρχεία του CorelDRAW αποθηκεύουν πληροφορίες για τη θέση, τη διεύθυνση, το μέγεθος και το χρώμα των διανυσμάτων. Έτσι τα διανυσματικά αρχεία εικόνων του CorelDRAW είναι μικρότερα σε μέγεθος από τα αντίστοιχα bitmap αρχεία εικόνων των άλλων προγραμμάτων. Ακόμα, στο CorelDRAW μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα το μέγεθος μιας εικόνας.
Οι καμπύλες στις διανυσματικές εικόνες διατηρούν την ομαλότητά τους και τη συνέχειά τους ακόμα και όταν μεγεθύνονται, ενώ οι bitmap εικόνες παραμορφώνονται όταν μεγεθύνονται.
Επειδή, όμως, οι bitmap εικόνες χρειάζονται, ειδικά στο World Wide Web, το CorelDRAW μπορεί εύκολα να μετατρέψει τις εικόνες του σε bitmap μορφή. Έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει αντικείμενα και στις δύο ευρέως αναγνωρισμένες μορφές bitmap αρχείων, συμβατών με το Web, τις GIF και JPEG. Για το σκοπό αυτό, διαθέτει το πρόγραμμα Photo-Paint.

 


COMPUTER CLUB

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

esl web deshign2

ΚΑΖΑΜΠΑΚΑ 8 - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΗΛ. 24410-21130 - ΚΙΝ. 6973078949
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το internet στην σημερινή εποχή αποτελεί βασικό εργαλείο επικοινωνίας, διαφήμισης και πωλήσεων για ένα μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων.

Η esl Web Design & Services εδρεύει στην Καρδίτσα και ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη δυναμικών αλλά και στατικών ιστοσελίδων. Παρέχουμε υψηλή ποιότητα κατασκευής και υποστήριξης ιστοσελίδων σε χαμηλές τιμές.

  • Δημιουργία ιστοσελίδων με μεγάλη επισκεψιμότητα που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο προϊόντα ή υπηρεσίες
  • Χαμηλές τιμές!
  • Υψηλή ποιότητα σχεδιασμού και εύκολη πλοήγηση
  • Υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης όπως η Google

Μην το σκέφτεστε ακόμη. Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας!